ZVL-BAM begint als grote favoriet aan de play-offs, De Zijl als underdog! (play-offs bekend)

De reguliere competitie bij de heren en dames in de waterpolo eredivisie zit erop, de dames van ZVL-BAM bleven ongeslagen in de reguliere competitie van de dames eredivisie, en zij gaan dus ook als grote favoriet beginnen aan de play-offs, maar de eerste tegenstander in de kwartfinales (best of 3) is ZPB H&L Productions en uitgerekend de ploeg uit Barendrecht wist de Leidse dames op één keer op 10-10 te houden en coacht Tim v/d Meer vertelde ons nog niet zo lang geleden dat het kan ”spoken in Barendrecht”

De heren van de Zijl zijn in de reguliere competitie van de heren eredivisie als 6e geëindigd en zij krijgen nu te maken in de kwartfinales (best of 3) met GZC Donk, als we kijken naar de resultaten in de competitie dan zien we een 10-10 en een nipte overwinning voor de Zijl van 6-8 oftewel er valt wat te halen tegen deze nummer 3 van de reguliere competitie. In de laatste wedstrijd van de reguliere competitie legde de ploeg van Niels Joor de nummer 2 UZSC over de knie met 15-7, oftewel laat Donk maar komen, Wij zijn er klaar voor!

Het programma voor de kwartfinales van de play-offs is als volgt.
(Aanvangstijden zijn nog niet bekend)

Heren
Playoffs kwartfinales (best-of-3) 13-14-15 mei (**):

Het Ravijn – Schuurman BZC
UZSC – AZC
Widex GZC Donk – De Zijl Zwemsport
ZPB H&L Productions – Polar Bears

(**) Eerstgenoemde ploeg begint met een thuiswedstrijd en heeft thuisvoordeel bij een eventuele beslissingswedstrijd.

Dames
Playoffs kwartfinales (best-of-3) 13-14-15 mei (**):

ZVL-BAM – ZPB H&L Productions
UZSC – Het Ravijn
ZV De Zaan – Widex GZC Donk
De Ham – Polar Bears

(**) Eerstgenoemde ploeg begint met een thuiswedstrijd en heeft ook thuisvoordeel bij een eventuele beslissingswedstrijd.

Vervolg playoffs dames/heren:
Halve finales (best-of-3): 18 (d) – 19 (h) – 20 (d) – 21 (h) – 22 (d/h) mei 2016
Finales (best-of-5): periode 28 mei – 5 juni 2016 (dames en heren spelen om en om / evt. afwijking van data mogelijk voor TV-uitzending NOS)

Met dank aan Waterpolo.nl voor de informatie

Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: