WIJ ZIJN! VANAF DE ZIJLIJN TV

In 2016 zag Vanaf de Zijlijn het levenslicht, met als ambitie promotie van de sport uit Leiden, inmiddels kijken we iets verder de regio in, maar Leiden is nog altijd de rode draad. Aan het sportseizoen 2019/2020 kwam abrupt een einde, het Corona Virus raakt ons allemaal, wij hebben deze tijd goed gebruikt en nagedacht hoe kunnen we ons weer onderscheiden van de overige ”sport” media in de regio, wij denken het gevonden te hebben!

VANAF DE ZIJLIJN TV
Kort samengevat SPORT UIT DE REGIO LEIDEN IN BEELD. Ons doel is om veel sport uit de regio Live uit te gaan zenden, maar ook integraal, sfeerbeelden van sportevenementen en meer, de techniek zorgt ervoor dat we alles volledig mobiel kunnen verzorgen, minder rompslomp voor de verenigingen, alleen toestemming geven en wij gaan live! Thuiswedstrijden, uitwedstrijden, overal waar een normale 4G ontvangst is kunnen wij live!

Inmiddels hebben wij al zeven hoofdsponsors en drie subsponsor bereid gevonden om in te stappen bij dit fantastische project te promotie van de sport in de regio Leiden.