In 2016 zijn Rilana Erades en Mark Honsbeek begonnen met Vanaf de Zijlijn, in onze ogen was er te weinig aandacht voor sport in de regio Leiden, en dan met name de video’s en live uitzendingen omtrent de vele mooie sporten uit onze regio. Wij willen het verschil maken met andere mediums in de regio Leiden. We hebben veel tijd gestoken in techniek en mogelijkheden onderzoeken, we zijn uitgekomen bij een systeem waardoor we volledig mobiel een live uitzending kunnen verzorgen, waar we in het verleden veel hulp van sportclubs/verenigingen nodig hadden, kunnen we nu alleen met een toestemming van een club een volledige live uitzending verzorgen van een sportwedstrijd of evenement.

Voor ondernemers zijn er ook diverse nieuwe mogelijkheden om hun bedrijf, product of dienst bij ons onder de aandacht te brengen.

Verder zijn we op dit moment al mediapartner verbonden aan o.a. Zorg en Zekerheid Leiden Basketball, DIOK Rugby, Scylla Tafeltennis, ZVL-1886 Tetteroo, Voetbalvereniging DoCoS uit Leiden, Voetbalvereniging FC Boshuizen uit Leiden en Dartsbond Bollenstreek Rijnland. Als mediapartner van u club/vereniging zorgen wij voor nog meer aandacht voor uw club en bekijken we samen op welke manier we dit het beste kunnen doen.

Wilt u meer informatie over reclame maken of een mediapartnerschap, neem dan vrijblijvend contact met ons op via honsbeekmedia@gmail.com of per telefoonnummer 06-23706237