VANAF DE ZIJLIJN 2.0. | De kracht van Social Media

Het Corona Virus heeft ons aan het denken gezet, na veel overleg met diverse adviseurs is het tijd voor een een nieuwe fase, een fase waarin we meer de kracht van social media gaan gebruiken, we gaan vaker sportnieuws rechtstreeks verspreiden via onze Facebook pagina, en er komt een actievere rol voor Twitter, Instagram en YouTube, op deze manier willen wij meer in contact komen met onze volgers en ze sneller kunnen informeren over het laatste sportnieuws.

Diverse clubs uit de regio Leiden zijn actief op het hoogste niveau van Nederland in hun sport, deze competities volgen wij ook actief om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in deze sport.

Verder beschikken wij over een eigen voorziening voor foto’s, video’s en Livestream, dus als een situatie er om vraagt kunnen wij dit inzetten om de sport zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen.

Voor ondernemers zijn er ook diverse nieuwe mogelijkheden om hun bedrijf, product of dienst bij ons onder de aandacht te brengen.

Verder zijn we op dit moment al mediapartner verbonden aan o.a. Zorg en Zekerheid Leiden Basketball, DIOK Rugby, Scylla Tafeltennis, ZVL-1886 Tetteroo, Voetbalvereniging DoCoS uit Leiden, Voetbalvereniging FC Boshuizen uit Leiden en Dartsbond Bollenstreek Rijnland. Als mediapartner van u club/vereniging of sportlocatie zorgen wij voor nog meer aandacht voor uw club en bekijken we samen op welke manier we dit het beste kunnen doen.

Wilt u meer informatie over reclame maken of een mediapartnerschap, neem dan vrijblijvend contact met ons op via honsbeekmedia@gmail.com of per telefoonnummer 06-23706237