Welkom in de dynamische wereld van Vanaf de Zijlijn, waar we een mooie combinatie van nieuws, promotie, video's en livestream bieden. Ons platform omarmt het mooie van sport, de ontspanning van vrijetijdsactiviteiten, de harmonie van muziek en de levendigheid van lokale evenementen. 


SUPPORTING PARTNER

Lijkt het u ook leuk om supporting partner te worden van Vanaf de Zijlijn, met uw steun kunnen wij meer onderwerpen in beeld brengen, en hier krijgt u een leuk reclame pakket voor terug.

Voor €150,- ex btw per jaar krijgt u van mij het volgende:

  • Een aankondiging op onze website en socials
  • Uw logo staat op alle pagina's van onze website met link naar uw eigen website
  • Uw nieuws, vacatures of reclame verspreiden via onze website en socials

Heeft u ook interesse om supporting partner te worden en wilt u ons op weg helpen nog meer leuke dingen in beeld te brengen, neem vrijblijvend contact met ons op via Whats app >>> +31623706237 of per e-mail via info@vanafdezijlijn.nl

MEDIA PARTNER

We staan open voor samenwerkingen als mediapartner met externe partijen om ons bereik te vergroten en nieuwe kansen te verkennen. Maar we verzorgen in opdracht ook livestream en videoregistratie

Wij nodigen externe partijen van harte uit om contact met ons op te nemen via info@vanafdezijlijn.nl om samenwerkingsvoorstellen voor te leggen. We kijken ernaar uit om te verkennen hoe we samen kunnen werken om onze doelstellingen te bereiken en onze gezamenlijke visie tot leven te brengen.