Grootste school van Leiden sluit deuren wegens Corona

Het College van Bestuur van mboRijnland heeft in afstemming met haar Raad van Toezicht het besluit genomen, om van maandag 16 maart tot en met dinsdag 31 maart het onderwijs op alle locaties op te schorten. Doelstelling is het onderwijs, al dan niet op afstand, zo snel mogelijk weer op te pakken. Praktijkexamens gaan hierdoor niet door. De schriftelijke examens van het vavo gaan wél door.

mboRijnland ziet veel onzekerheid, onrust en onduidelijkheid over het corona virus in de samenleving. De gezondheid van medewerkers en studenten is voor ons belangrijk. Verder staat de continuïteit en kwaliteit van het onderwijs onder druk, als gevolg van begrijpelijke individuele afwegingen van studenten, ouders en docenten om nu niet naar school te komen. Studenten, docenten, ouders en externe stakeholders zijn op de hoogte gesteld van deze beslissing.

Met dit besluit verwacht het College van Bestuur de noodzakelijke bijdrage te leveren aan het herstellen van de rust, zodat we deze situatie met elkaar in goede banen kunnen leiden.

Bron: Website MBO Rijnland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*