De Zijl Zwemsport op trainingskamp in Montpellier

Nog een klein weekje en dan begint voor de heren van de Zijl Zwemsport 1 de play-offs om de landstitel. In de kwartfinale krijgt de Zijl Zwemsport de runner-up van vorig seizoen ZPB H&L Productions uit Barendrecht. Gezien de vorm waarin de Zijl Zwemsport verkeerd na de winterstop zijn de Leidenaren een zeer gevaarlijke outsider om de landstitel ook daadwerkelijk te winnen.

Wij hebben afgelopen middag even kort contact gehad met de Zijl Zwemsport topscorer Tom Nederend. Hij stuurde ons de volgende foto’s en liet ons het volgende weten.

Inmiddels 2e dag in Montpellier. Gisteren vooral lange reis (tussenstop Parijs) en in de namiddag 2 uur trainen / spelen met Montpellier in heerlijke omstandigheden. Vanochtend weer 2 uur getraind en gespeeld, ging aardig gelijk op. Net forse lunch en teambespreking gehad en straks weer richting zwembad, dit keer een binnenbad in het zuiden van de stad.

Dit trainingskamp is mogelijk gemaakt door Top Waterpolo Leiden‘TWL heeft als doelstelling het bevorderen van de (top-)waterpolo sport in Leiden en omgeving.”

Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: