DBBR Eredivisie 2017/2018: Week #1 Ramses Sjaffies mag het gelijk laten zien!

De ”Lange” zomerstop zit erop en dus is het weer tijd voor de DBBR eredivisie een competitie met de beste darters die de Dartsbond Bollenstreek Rijnland rijk is. De regerend kampioen is Rames Sjaffies uit Roelofarendsveen, dit seizoen gaan zij waarschijnlijk op de hielen gezetten worden door o.a. Murphy’s One uit Hillegom, Crazy House uit Ter Aar en Downstairs 1 uit Katwijk.

In speelweek 1 neemt Ramses Sjaffies het in eigen huis op Dartshop Leiden dit kan direct een interessante ontmoeting zijn, want Arjan v/d Mey heeft met zijn team Dartshop Leiden goed ingekocht en wist Lars en Brent Plaisier er bij te halen. Het zou mij niet verbazen als Rames Sjaffies hier een hele zware avond gaat krijgen.

Murphy’s One begint wat rustiger aan de competitie en mag het gaan opnemen tegen promovendus D.C. Decima, bij dit nieuwe team uit Leiden in de eredivisie zullen de de zenuwen waarschijnlijk door de keel gieren en ik verwacht dus een makkelijke zege voor het uit team.

Crazy House krijgt te maken met eveneens een promovendus waar we weinig van weten, Backstage ja als Crazy House direct vanaf het begin mee wil doen om het kampioenschap zijn dit wel de wedstrijden die met ruime cijfers gewonnen moeten worden en eerlijk gezegd verwacht ik dat ook wel.

En dan pikken we er nog een leuke wedstrijd tussenuit, The Dominators uit Leiden ontvangen The Specials en dit zou ook wel is dicht bij elkaar kunnen liggen mede omdat het de eerste wedstrijd van het seizoen is! Heb je niks te doen a.s. vrijdag 15 september, zeker even langs gaan bij Café Sante in Leiden een wedstrijd die de moeite waar is.

Dan nog even een huishoudelijke boodschap, ook voor de 1e, 2e, 3e en 4e divisie gaat de competitie weer beginnen. Heb je nou nog nieuwe spullen nodig. Wip dan even langs bij
Dartshop Leiden of Dartshop Alphen.

Dartshop Leiden is te vinden aan de Mary Beystraat 1 te Leiden
Dartshop Alphen is te vinden aan de Van Nesstraat 17 te Alphen a/d Rijn

Het complete programma voor de eredivisie deze week ziet er als volgt uit:

14-09-2017 Crazy House Backstage
14-09-2017 D.C. Decima Murphy’s One
15-09-2017 The Dominators The Specials
15-09-2017 Ramses Sjaffies Dartshop Leiden
15-09-2017 NUL182 Sakkiemoto’s
15-09-2017 Downstairs 1 Fast to Zero
15-09-2017 Wels Angels O.B. United
Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: