Darts en 1.5 meter HOE DAN?

Terwijl in Nederland en ook de rest van de Wereld het online darten volop in beweging is, zijn er inmiddels ook discussies ontstaan over hoe nu verder met het darts, want 1.5 meter afstand binnen bijvoorbeeld competitie en lokale en regionale toernooien lijkt zo goed als onmogelijk en daardoor is de kans ook groot dat er voorlopig helemaal geen lokale, regionale en competities zijn.

Ook bij de Nederlandse Darts Bond blijft het al ruim twee weken stil, zijn ze op de achtergrond oplossingen aan het bedenken? en de professionele Dartsbond PDC heeft als “opvulling” maar een HomeTour in het leven geroepen, waarbij de spelers een webcam richten op hun dartsbord en zo toch hun potjes spelen, als je het ons vraagt zit er geen spanning in en is het absoluut niet heel boeiend om maar te kijken, maar goed wij zijn wij hé.

Maar goed het is allemaal erg zat en ook wij zien voor de dartswereld voorlopig geen oplossingen, wij denken ook dat we een buiging moeten maken voor de situatie zoals die is en moeten afwachten. Dat vraagt de natuur ook in zekere zin, hoe het virus ook is ontstaan.

Zie jij de oplossing wel? Laat het weten aan onze redactie via honsbeekmedia@gmail.com