Vanaf de Zijlijn.nl

''DE SPORTPROMOTOR''

DIAMOND PARTNERS

ONZE PARTNER IN SPORT-, MODISCHE KLEDING, EN SPORT HARDWARE!

Nieuwe SILVER partner: CompuCorner Leiderdorp

Met trots presenteren wij onze nieuwe silver partner CompuCorner uit Leiderdorp.

CompuCorner is de betrouwbare ICT leverancier voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

Wij hebben in onze winkel aan de Zijlbaan 42 op de Baanderij in Leiderdorp een kleine assortiment, en hebben wij het niet in huis dan kunnen wij het voor U bestellen. Zie ook onze uitgebreide webwinkel!

Tevens zijn wij gespecialiseerd in kleine en middelgrote netwerken, alle mogelijke manieren van periodiek onderhoud en calamiteitenservice, is CompuCorner bij uitstek de firma waar u uw automatisering aan zou moeten toevertrouwen. Als geen ander beseffen wij dat betrouwbaarheid en continuïteit van uw netwerk en computerapparatuur het belangrijkste is van het gehele automatiseringstraject binnen uw onderneming. CompuCorner is officieel Microsoft OEM system builder, Microsoft Reseller en beschikt over Microsoft gecertificeerde mensen om u vakkundig van dienst te zijn.

Uw investering wordt door ons voor lange tijd gewaarborgd.

Bent u geïnteresseerd om uw automatisering door ons te laten verzorgen, of wilt u eens vergelijken of uw huidige leverancier het beste met u voorheeft, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Eigenaar Murat Kivrakdal werd in 2013 door zijn klanten genomineerd voor de Leiderdorpse Ondernemersprijs. Dat zegt veel over het vertrouwen dat zij in hem stellen. Bovendien rekent CompuCorner betaalbare prijzen. Een complete controle (APK) kost maar 50 euro in de werkplaats en 75 euro op locatie.

GOLD PARTNERS

SILVER PARTNERS

Vanaf de Zijlijn © 2018