Vanaf de Zijlijn.nl

''DE SPORTPROMOTOR''

DIAMOND PARTNERS

ONZE PARTNER IN SPORT-, MODISCHE KLEDING, EN SPORT HARDWARE!

Michelovic van Velzen ”De nieuwe ster in het paradarts?”

©Jos Stijnman

De 27 jarige Michel aka Michelovic van Velzen uit Katwijk gaat de volgende stap maken in zijn nog jonge dartscarrière, vanaf vandaag gaat hij de strijd aan met de Nederlandse top in het paradarts! Een compleet nieuwe discipline binnen de dartsport die de laatste jaren stap voor stap verder wordt uitgerold. Michelovic is de zoon van Nederlandse vader en een Servische moeder. Oftewel een halfbloed.

Michelovic heeft voor dit seizoen maar één doel, de Nederlandse selectie halen en strijden voor een top drie notering op de Nederlandse ranking. Hij gaat deze zomer goed gebruiken om te wennen aan het paradarts circuit ”Ik speel sinds enkele jaren in de DBBR competitie waarbij aankomend seizoen voor het eerst in de 1e divisie, het lijkt mij erg gaaf om te laten zien wat ik kan binnen het paradarts, ik heb respect voor de prestaties van o.a. Cliff Ruiter, deze jongen is snel gekomen en heeft laten zien dat hij internationaal mee kan, ik kijk er dan ook naar uit om de strijd aan te gaan in het paradarts circuit.”

De DartsPromotor (https://www.facebook.com/dedartspromotor heeft zich als mediapartner verbonden aan Michelovic van Velzen. Wij vinden het fantastisch dat deze talentvolle darter uit Katwijk de strijd aan wil gaan met de Nederlandse top, en wij zijn er ook van overtuigd dat hij hier thuis hoort.

Het nieuwe paradarts seizoen voor Michelovic gaat starten op zondag 16 september als de eerste Nederlandse ranking in Midden Nederland op het programma staat, wilt u als sponsor onderdeel uitmaken van Michelovic zijn weg naar de top, laat het ons weten via info@vanafdezijlijn.nl en we brengen u in contact.

GOLD PARTNERS

SILVER PARTNERS

Vanaf de Zijlijn © 2018