BEKERVOETBAL: FC Boshuizen en UVS Vrouwen plaatsen zich voor de volgende ronde.

FC Boshuizen zondag heeft zich met een 0-3 overwinning op Valken’68 geplaatst voor de volgende ronde van het bekertoernooi, in deze poule kwamen RCL en Foreholte niet verder dan 2-2 waardoor FC Boshuizen niet meer te achterhalen is voor de concurrentie.

UVS deed goede zaken door thuis met 5-0 te winnen van RVC’33, ze ontvangen volgende week Spartaan’20. Het gaat een spannende laatste week worden, Spartaan’20 is de koploper met 6 punten een doelsaldo van 6 voor en 1 tegen, UVS staat tweede met 3 punten en een doelsaldo van 5 voor en 1 tegen en Alexandria’66 heeft ook 3 punten en een doelsaldo van 2 voor en 2 tegen. De wedstrijd tussen UVS en Spartaan’20 in de Kikkerpolder begint om 17:00 uur.

Voor DoCoS gaat het een lastige klus worden om de volgende ronde nog te bereiken, de mannen van coach Olman wisten twee weken terug met 3-1 te winnen van Xerxes/DZB maar verloren afgelopen zaterdag keihard van RVVH met 0-5. In deze poule staan CWO en RVVH gedeeld aan kop met 4 punten en een doelsaldo van 7 voor en 2 tegen, DoCoS kan nog wel de volgende ronde bereiken maar dan moet er volgende week wel met grote cijfers gewonnen worden van CWO! en dan moeten ze hopen op een wonder dat RVVH onderuit gaat of punten laat liggen tegen Xerxes DZB.

In de poule van Sporting Leiden zaterdag en LSVV’70 gaat de beslissing vallen tussen deze twee Leidse ploegen, LSVV’70 won zijn eerste twee wedstrijden tegen Gouderak en Duindorp en staat nu op 6 punten een doelsaldo van 6 voor en 2 tegen. Sporting Leiden staat tweede met 4 punten en een doelsaldo van 5 voor en 3 tegen. Dit belooft dus volgende week een spannende pot te worden in de Leidse Mors. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

Lugdunum won zeer overtuigend van Amerstolse SV (9-1) en afgelopen zaterdag waren ze met 4-0 te sterk voor Football Factory, toch is Lugdunum toch is de groepswinst nog niet zeker, want in deze poule won ook FC Rijnvogels 2 alle twee zijn wedstrijden. FC Rijnvogels is nu de koploper met 6 punten en een doelsaldo van 14 voor en 1 tegen, Lugdunum staat ook op 6 punten met 13 voor en 1 tegen. De wedstrijd tussen FC Rijnvogels en Lugdunum staat volgende week zaterdag om 11 uur op het programma in Katwijk.

Sporting Leiden zondag speelde weliswaar met 1-1 gelijk tegen SV Madestein, maar is met slecht’s 1 punt uit twee wedstrijden wel uitgeschakeld.

Roodenburg speelde knap met 1-1 gelijk tegen TAVV maar is met 1 punt al wel uitgeschakeld, FC Boshuizen zaterdag verloor met 2-5 van VVSB en is ook uitgeschakeld.

De UVS vrouwen wonnen vorige week al van Quick Boys 2 en afgelopen zaterdag waren ze ook met 9-0 te sterk voor Forum Sport, de wedstrijd van a.s. zaterdag tegen Football Factory is slechts een formaliteit want de volgende ronde is al bereikt.