Check onze facebook pagina voor meer actuele nieuwsberichten.

ZZ Leiden naar laatste vier van NBB Beker

Zorg en Zekerheid Leiden heeft zich in Soest volgens verwachting geplaatst voor de halve finale van het bekertoernooi. In een sfeervolle ambiance werd Red Stars met 44-101 teruggewezen. In de halve finale stuit Zorg en Zekerheid Leiden op Landstede Basketbal

Vooraf maakte Terence Robinson, die in het eerste kampioensjaar van Zorg en Zekerheid Leiden (2011) nog voor de Leidse ploeg uitkwam, zich geen illusies. Natuurlijk had hij nog wel gedroomd dat hij weergaloos zou spelen, maar de realiteit is gewoon het verschil tussen twee keer trainen per dag en twee keer trainen per week. “Onze hoop was om nog enige tijd mee te kunnen spelen met Zorg en Zekerheid Leiden. Maar dit is sowieso fantastisch”, aldus de 25-jarige spelmaker van de club uit Soest.

Red Stars, dat dit jaar het vijftigjarig bestaan viert, had er veel werk van gemaakt. Via een partytent konden mensen de sporthal Beukendal betreden, er waren parkeerwachters neergezet om te zorgen dat alle auto’s een plekje konden vinden, er was muziek, de Leidse speaker Martin Hooymans was uitgenodigd om te speakeren en er was een jong team cheerleaders. Speciale tribunes waren ingehuurd om alle supporters een plaats te bieden in de oude hal.

Klik hier om het complete verslag te lezen bij ZZ Leiden

Tekst: ZZ Leiden website

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: