Zweeler EK spellen: Minimaal 8.000 Euro aan prijzen!

(advertentie) De sportzomer van 2016 wordt vrijdag ingeluid met de start van het Europees kampioenschap voetbal. In Frankrijk strijden 24 landen om de felbegeerde finaleplaats op 10 juli in het Stade de France. Naast wereldkampioen Duitsland en titelverdediger Spanje wordt er vooral veel verwacht van België, Engeland en thuisland Frankrijk. Nederland is er dit keer niet bij, maar ook als Oranjefan valt er genoeg te beleven dit EK. Zo kun je bij Zweeler mooie geldprijzen winnen door aan een van de EK-spellen mee te doen.

Het grote voordeel aan Zweeler is dat je de meeste spellen volledig voor de start van het toernooi invult en dan niets meer hoeft te doen. Je kunt rustig achterover leunen en genieten van de wedstrijden. Ook de uitslagen worden doorgaans razendsnel verwerkt.

Euro 2016 (Budget) spel: Min. 5.000 euro aan prijzen en 1e prijs van 2.500 euro!

Kies 8 voetbalteams met een budget van 70 miljoen euro. Jouw teams halen punten per overwinning/gelijkspel in de groepsfase en voor elke ronde die ze verder komen in het toernooi. Een uniek spel en zeker een aanrader omdat de eerste prijs is gezet op 2.500 euro!

Euro 2016 Pool (start to finish): Min. 1.250 euro aan prijzen!

De naam verraadt het al een beetje: bij dit spel moet je alle wedstrijden in de groepsfase voorspellen (wie wint of gelijkspel) en het verloop van de rest van het toernooi tot aan de winnaar. Je scoort punten per juiste voorspelling.

Fantasy Super11 Euro 2016: Min. 1.000 euro aan prijzen!

Dit is het spel voor de echte voetbalkenner. Hier kies je 11 voetballers van 11 verschillende landen en 3 wissels. De voetballers scoren punten met assists geven, doelpunten maken, de nul houden en bij winst of een gelijkspel. Voor de kwartfinale is er de mogelijkheid om transfers toe te passen en je team weer op volledige oorlogssterkte te krijgen.

EK Voetbalpools: Min. 200 euro per pool!

Per 9 wedstrijden in de groepsfase is er een aparte pool opgezet. Je moet voorspellen wie er wint (of gelijkspel) en wat het doelpuntenverschil wordt. Wanneer je 100 procent overtuigd bent van jouw voorspelling, kun je de punten verdubbelen met een joker! Ook voor de KO-fase zullen nog pools volgen.

Meer Zweelerspellen:

Tour de France spellen: Minimaal 50.000 euro aan prijzen!

Tour de Suisse Spel: Minimaal 1.650 euro aan prijzen!

Fantasy Olympics 2016: Min. 4.000 euro aan prijzen!

Race to Abu Dhabi (Formule 1): minimaal 5.000 Euro aan prijzen (1e prijs is 2.500 euro)!

Klik hier om je meteen te registreren!

Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: