ZVL-Hawabo en De Zijl Zwemsport gaan getest worden dit weekend.

Aankomend weekend staan er in de eredivisie van het waterpolo voor de dames van ZVL-Hawabo twee duels op het programma en de heren van de Zijl Zwemsport komen zaterdagavond in actie.

Zaterdagavond gaat ZVL op visite bij De Ham en dat is de hekkensluiter in de dames eredivisie, eerder dit seizoen wisten de dames van ZVL al overtuigend met 7-19 en 19-6 te winnen dus ik verwacht geen enkel probleem voor de Leidse dames en is de kans groot dat coach Tim v/d Meer een aantal jeugdige talenten de kans zal geven. Zondag ja dan wacht er wel een echte kraker dan gaat ZVL op visite in Gouda bij de nummer twee Widex GZC Donk en die staan slecht’s 1 puntje achter de Leidse dames, alleen heeft ZVL nog wel een wedstrijd te goed.

De heren van de Zijl Zwemsport kloppen nu echt aan in de subtop van de heren eredivisie, afgelopen weekend werd er gewonnen in Borculo van BZC Schuurman in die wedstrijd was Tom Nederend met 7 doelpunten echt de topschutter, ja dit zal a.s. zaterdag in Zwembad Aquarijn ook moeten gebeuren want AZC Moscow is de nummer twee in de eredivisie, maar er zijn daar wat dingetjes aan de hand, twee spelers zijn ontslagen en dus zal de jeugd daar ingepast moeten worden.  Ik verwacht een hele interessante ontmoeting. Eerder dit seizoen won AZC Moscow in Leiden met 9-15.

Zaterdag 25 februari (19:00 uur)
De Ham vs ZVL-Hawabo
Eredivisie dames, waterpolo

Zaterdag 25 februari (19:30 uur)
AZC Moscow vs De Zijl Zwemsport
Eredivisie heren, waterpolo

Zondag 26 februari (15:15 uur)
Widex GZC Donk – ZVL Hawabo
Eredivisie dames, waterpolo

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: