Check onze facebook pagina voor meer actuele nieuwsberichten.

ZVL-BAM zeer overtuigend naar halve finale play-offs

ZVL-BAM heeft zich na 2 uitstekende wedstrijden tegen ZPB geplaatst voor de halve finale van de play-offs. Afgelopen woensdag werd het 16-5 in Leiden, zaterdag 3-13 in Barendrecht.

De nummer 1 van de reguliere competitie maakte meteen in de eerste periode duidelijk dat de nummer 8 zich geen illusies mocht maken. Het stond na 8 minuten spelen woensdagavond 7-0. Na een 11-1 ruststand schakelde de thuisploeg flink terug: het won de laatste helft met slechts 5-4.

Zaterdagavond kon ZPB één periode bijblijven (2-3). In het vervolg van de wedstrijd kwamen de Barendrechters nog maar een keer tot scoren, terwijl ZVL-BAM nog 10 keer het net vond. De Leidse keepsters Jalou Vanhelsuwé en Ymke van der Waal hielden de laatste twee periodes het doel helemaal schoon.

In de halve finale speelt ZVL-BAM tegen Polar Bears uit Ede, dat De Ham over 2 duels uitschakelde. De speeldagen en tijden worden zo snel mogelijk bekend.

Zaterdag 14 mei
ZPB H&L Productions – ZVL-BAM: 3-13
Periodestanden: 2-3, 1-5, 0-3, 0-2
Doelpunten ZVL: Iefke van Belkum 4, Marianne de Groot 3, Marloes Cabout 2, Malissa van Rijn, Britt van Dam, Julia van den Nieuwendijk.

Woensdag 11 mei 
ZVL-BAM – ZPB H&L Productions: 16-5
Periodestanden: 7-0, 4-1, 4-3, 1-1
Doelpunten ZVL: Marloes Cabout 4, Malissa van Rijn 4, Marianne de Groot 2, Iefke van Belkum 2, Britt van Dam, Brigitte Sleeking, Rozanne Voorvelt en Chrissie Thomlinson.

Coach Tim v/d Meer was zeer tevreden over de prestatie afgelopen avond ”Ik ben erg tevreden over de laatste 3 parten, we speelden verdedigend zeer sterk, en maar drie tegen goals gehad”
Als we met Tim even vooruitblikken op de volgende tegenstander de Polar Bears laat Tim het volgende weten ”Dit zal zeker niet vanzelf gaan, de dames van Polar Bears zijn de laatste maanden enorm gegroeid en dus moeten we goed spelen en scherp zijn om deze dames te verslaan”

Wij bedanken Loes de Groot en Robert Gras voor updates, foto’s en video vanuit Barendrecht.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: