Check onze facebook pagina voor meer actuele nieuwsberichten.

ZVL-BAM wint topper tegen UZSC, (Video samenvatting)

Iefke_van_Belkum_ZVL

De dames van ZVL-BAM hebben gisteravond in zwembad de Zijl de topper in de dames eredivisie tegen nummer 2 UZSC winnend afgesloten, de volle tribune in de Zijl zag hoe ZVL-BAM de eerste periode afsloot met een 1-2 achterstand, maar dit werd in de 2e periode recht gezet zodat de dames uit Leiden met een 6-3 voorsprong de 2e periode wisten af te sluiten, vervolgens bouwde de dames uit Leiden in de 3e periode de voorsprong verder uit naar 10-7, maar aan de start van de 4e periode kwam UZSC toch nog heel dichtbij 10-9, maar de focus werd hervonden door de dames uit Leiden en via o.a. een prachtige goal van Ifke van Belkum werd de eindstand bepaald op 13-10.

ZVL-BAM heeft inmiddels een voorsprong van 6 punten op UZSC in de eredivisie en kan nu vol vertrouwen naar de bekerfinale toewerken, hierin is ook weer UZSC de tegenstander.

Vanmiddag spelen de dames van ZVL-BAM een thuiswedstrijd in het Vijf Meibad tegen De Ham 15:00 uur.

ZVL-BAM – UZSC 13-10 (1-2, 5-1, 4-4 en 3-3).
Doelpunten ZVL-BAM: Marloes Cabout 4, Brigitte Sleeking 2, Iefke van Belkum 2, Malissa van Rijn 2, Marianne de Groot, Rozanne Voorvelt en Chrissie Thomlinson. Topscorer UZSC: Liselotte Smits 4

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: