ZVL-BAM veel te sterk voor Waterpolo Den Haag

De dames van ZVL-BAM hebben gisteren definitief de 1e plaats gepakt in de dames eredivisie, en pakken hiermee thuisvoordeel in de play-offs en starten ze in de kwartfinales tegen de nummer acht van de eredivisie. 

Dan even terug naar de orde van de dag, gisteren kwamen de dames van Waterpolo Den Haag op visite, het was ZVL-BAM die direct goed uit de startblokken kwam, Iefke van Belkum nam de eerste drie doelpunten voor haar rekening en ook Malissa van Rijn en Brigitte Sleeking scoorde waardoor de eerste periode eindigde in een 5-1 voorsprong voor ZVL-BAM.

In de 2e periode ging ZVL-BAM waar het in de eerste periode aan begonnen was en dat was veel scoren, Waterpolo Den Haag kon te weinig weerstand geven om er echt een wedstrijd van te maken en we gingen dan ook de rust in met een 10-3 voorsprong in het voordeel van ZVL-BAM.

Als je dan vervolgens met zo’n voorsprong begint aan de 3e periode dan kan je verwachten dat het gaspedaal wat minder ingedrukt wordt, nou niet bij de Leidse meiden van ZVL-BAM ze bleven drukken op de goal van Waterpolo Den Haag waardoor we na de 3e periode een stand van 16-5 op het scorebord kregen.

In de laatste periode ging het gas er wel af, Waterpolo Den Haag scoort nog een doelpunt en ZVL-BAM knalt er nog drie in waardoor we een eindstand hebben van 19-6 in het voordeel van ZVL-BAM.

Wij hebben vier foto’s geselecteerd, het complete album is HIER te vinden.

De complete wedstrijd is hieronder terug te zien

ZVL_BAM_vs_WaterpoloDenHaag_2016_1

ZVL_BAM_vs_WaterpoloDenHaag_2016_2

ZVL_BAM_vs_WaterpoloDenHaag_2016_3

Iefke van Belkum (7) was topscorer voor ZVL-BAM, zij maakte er zes in deze wedstrijd.

ZVL_BAM_vs_WaterpoloDenHaag_2016_4

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: