Check onze facebook pagina voor meer actuele nieuwsberichten.

Winnaar Blauwe Brigade trui is Mallorca Moss uit Den Bosch!!!

Afgelopen december hebben wij met samen met de supportersvereniging de Blauwe Brigade een prijsvraag uitgeschreven en die luide heel simpel, vertel ons waarom jij de Blauwe Brigade trui wil winnen. Uit de vele inzendingen viel ons onderstaand bericht het meeste op. Een diehard New Heroes uit Den Bosch supporter schreef het volgende.

Als Bossche supporter is na New Heroes.com, ZZ echt mijn favoriet. Net als de supporters uit Leiden, zijn ze ook mijn favoriet.
Als mijn drukke agenda het toeliet, steunde ik ZZ tijdens de playoffs naar een overwinning en woonde ik hun thuiswedstrijden bij.
Dat we naast elkaar kunnen zitten tijdens een wedstrijd is echt TOP! Zouden supporters van andere teams een voorbeeld aan kunnen nemen 😉

Mallorca is geen onbekende in Leiden! toen New Den Bosch op visite kwam in Leiden was er speciaal voor Mallorca een supporters uit vak gecreëerd, uiteraard met een VETTE KNIPOOG!

Daarom is Mallorca Moss uit Den Bosch voor ons de winnaar van de trui!

Wil jij ook lid worden van de Blauwe Brigade?
Het lidmaatschap kost € 15,- per jaar en loopt van 1 juli t/m 30 juni. Daarna zal het lidmaatschap automatisch verlengd worden met periodes van een jaar. Het opzeggen van het lidmaatschap dient u schriftelijk te doen, uiterlijk 2 maanden voor het einde van de looptijd. Daarna is betaling verschuldigd. De betaling voor de verlenging kan worden overgemaakt op rekening NL74 ABNA 0981643205 t.n.v. Blauwe Brigade Onder vermelding van “verlenging lidmaatschap”, naam en blauwe brigade. Klik hier om lid te worden

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: