Check onze facebook pagina voor meer actuele nieuwsberichten.

Wij stellen ons even voor, Rilana en Mark het hart van Vanaf de ZIJLIJN

Voor de mensen die ons nog niet kennen wij zijn Rilana Erades en Mark Honsbeek wij lopen al ruim 13 jaar mee in de darts wereld, maar we hebben besloten om meer te gaan doen met andere sporten, wij hebben de laatste jaren veel ervaring opgedaan met media activiteiten binnen de darts sport (video opnames, foto’s, verslag, live updates, wedstrijdbeelden, sfeerreportages, interviews etc etc) en nu willen wij dit ook verder gaan toepassen bij andere sporten in de regio Rijn, Duin en Bollenstreek, op dit moment volgen we al o.a. Basketbal, Voetbal, Korfbal, Waterpolo, Rugby, Tafeltennis en Schaatsen en we blijven verder uitbreiden.

Maar jullie zullen hopelijk wel begrijpen dat we niet direct van elke sport van alles af weten en daarom zijn we nu druk achter de schermen bezig om ons verder te verdiepen in alle sporten die we volgen en gaan we ook proberen zoveel mogelijk afspraken te maken met verenigingen en sporters om meer te weten te komen.

Op dit moment hebben we al hele positieve reacties ontvangen van o.a. VV Katwijk, Quick Boys, FC Rijnvogels, ZZ Leiden, ZVL-BAM, Rijnsburgse Boys, DIOK en we hebben dit netwerk in de komende periode verder uit te bereiden.

Denkt u dat u ons ergens bij kunt helpen, dan zien we graag u email tegemoet info@vanafdezijlijn.nl

Achter de schermen zijn er al vele mensen die ons helpen zoals Ruud Wormgoor (Foto’s ZVL-BAM), Els Barnas (Foto’s DIOK) Vincent v/d Leek (algemene ondersteuning) André v/d Voort (verslaggever/presentator)

Ook zijn we nog druk op zoek naar partners die voor een periode van drie jaar willen instappen en hier een mooi reclame pakket voor terug krijgen.

  • Vast logo op de website met link naar uw website.
  • Vast logo in de Facebook pagina header
  • Promo filmpje (foto’s en tekst) op YouTube kanaal
  • Alle video’s van Vanaf de ZIJLIJN starten met het logo van uw bedrijf
  • Uw reclame op onze A5 flyer die we bij diverse sportverenigingen gaan verspreiden
  • Uw reclame op Vanaf de ZIJLIJN A3 poster die we bij diverse sportverenigingen gaan verspreiden.
  • Naamsvermelding op Vanaf de ZIJLIJN medewerkers polo + jas.

De kosten hiervan zijn €500,- per jaar met een overeenkomst voor een periode van drie jaar.

Heeft u interesse, laat het ons weten via info@vanafdezijlijn.nl zonder steun van adverteerders en partners is het voor ons onmogelijk om Vanaf de ZIJLIJN groter te maken.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: