Wij spraken met Ashley Zaat ”De eerste Nederlandse Walk-on girl op het WK darts komt uit onze regio”

Ashley Zaat uit Oegstgeest en tegenwoordig woonachtig in Noordwijk heeft gisteravond haar debuut gemaakt als Walk-on girl op het WK Darts podium in Ally Pally Londen. Ashley loopt al wat langer mee bij de PDC en was al vele malen walk-on girl bij Euro tour toernooien van de PDC, maar met het WK heeft Ashley nu het ultieme doel bereikt.

Wij spraken vanmorgen even kort met Ashley, die nog tot a.s. dinsdag te bewonderen is bij het PDC WK Darts 2018.

Ik vond het erg leuk en echt te gek om eindelijk daar te staan. Dit was namelijk wel echt mijn doel als Walk on girl. De eerste Nederlandse op het wk. Maar eigenlijk was het niet anders dan anders, het enige verschil is dat mijn sociale media nu echt ontploft van berichten, foto’s en vriendschapsverzoeken. Ook had de zaal zelf wel groter verwacht. De locatie is wel echt prachtig!

Michael van Gerwen zorgde  begin december voor wat commotie omdat hij verwacht dat binnen anderhalf jaar alle walk-on girls weg zijn uit het darts circuit. Ashley zelf heeft hier verder nog niks over vernomen.

Ja dat was voor mij ook een verrassing. Ik hoorde het van mijn moeder want die hoorde het op tv. Hier hebben ze daarover tegenover mij nog niks over los gelaten, dus ik ga vandaag eens op onderzoek uit. Zou jammer zijn, want dan ben ik me baantje kwijt

Ashley stond tevens voor de camera bij RTL 7 om te praten over haar debuut op het WK, de beelden hiervan zijn terug te zien via deze link

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: