VOORUITBLIK: Morgen moet het gebeuren voor ZVL-Hawabo

Morgenavond (vrijdag 17 maart) nemen de dames van ZVL het in eigen huis op tegen Widex GZC Donk. Een wedstrijd die de rest van het seizoen wel is zou kunnen gaan bepalen, wint ZVL dan is de kans groot dat ze als nummer 1 de play-offs ingaan en dat is met oog op thuisvoordeel toch wel heel erg lekker, mocht ZVL toch verliezen morgenavond dan zal er ook veel afhangen van 1 april als Widex GZC Donk in eigen huis UZSC ontvangt. Oftewel willen we het daar niet van af laten hangen dan moet er morgen gewonnen worden.

Eerder dit seizoen verloren de dames van ZVL in eigen huis met 8-10, de uitwedstrijd twee weken geleden werd met 14-9 verloren. Maar toen het er echt om ging in de Euro League was ZVL weer een flinke maat te groot. Als we dan de bekerfinale van afgelopen weekend erbij pakken daarin kreeg Widex GZC Donk ook flink op ze donder van UZSC dan zou je haast denken dat de dames uit Gouda wat problemen hebben met de druk als het er dus echt om gaat. En laat morgen nou is zo’n duel wezen.

Zaterdag komt ZVL weer in actie, dan gaan ze op visite bij ZPB H&L Productions. Eerlijk gezegd verwachten we in dit duel niet al te veel problemen voor de dames van Tim v/d Meer. Eerder dit seizoen wonnen de Leidse dames al in Barendrecht met 7-18.

Gespeeld Punten Saldo
1. Widex GZC Donk 17 42 +99
2. UZSC 17 41 +75
3. ZVL-Hawabo 16 40 +85
4. Polar Bears 18 36 +5
Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: