Check onze facebook pagina voor meer actuele nieuwsberichten.

v/d Ster, Haouli, Erades en Los beste regiogenoten bij NDB ranking in Den Haag

Afgelopen middag stond in sporthal de Houtrust de NDB ranking (Nederlandse ranking) Open Den Haag 2016 op het programma. Ook vanuit onze regio zijn weer diverse spelers richting Den Haag gegaan om te strijden in het brede deelnemersveld.

Het waren uiteindelijk Henny v/d Ster, Mimoun Haouli, Rilana Erades die we in de eindfase van het toernooi nog tegenkwamen. Henny v/d Ster versloeg o.a. Henry Smits, Mark Brouwers en verloor uiteindelijk in de kwartfinale van Danny Noppert (4-2).

Mimoun Haouli verloor bij de laatste 32 van Corne van Maastrigt (4-1), Rilana Erades verloor bij de laatste 16 van Karin Kamphorst en Bianca Los verloor ook bij de laatste 16 van Vanessa Zuidema (3-1)

Kelly de Ridder kwam in de damesverliezersronde tot en met de halve finales hierin was Anneloes Menger te sterk. En in de heren B ronde kwam Ferry Pronk tot en met de laatste 16, teamgenoot Marco Custers verloor een rondje eerder bij de laatste 32.

Er waren nog meer spelers uit de regio aanwezig o.a. Dustin Straver, Miranda Azier, Max de Jong, Arie van Iterson, Ferry van Veen, Johan van Velzen, Marlous Focke en Tilly Vissers deze konden vandaag helaas geen rol van betekenis spelen in Den Haag.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: