Vanaf de Zijlijn.nl ONZE DROOM! Meer meer meer… SportPromotie

Zo’n kleine twee jaar terug stonden Rilana Erades en mijn persoontje Mark Honsbeek in de kantine van Partycentrum de Zijl, op dat moment een spannende halve finale van het waterpolo, de dames van ZVL-BAM wat een sfeer, wat een strijd en wat een beleving. Ik vroeg aan Rilana wat is hier aan de hand? behalve een ”potje” ballende dames in het water? want zo zag ik het! ze legde uit dat er gestreden werd om de Nederlandse titel van het waterpolo, zover in me kan herinneren was dit toen een halve finale. Ik wist wel van het bestaan af van De Zijl LGB daar had ik ooit van gehoord, maar verder wist ik er niks van. Ik zeg nog tegen Rilana, waarom lees je zo weinig over de prestaties van dit team? En vanaf dat moment is het balletje gaan rollen.

We hadden in die tijd al veel contact met Eimert v/d Vliet, ik heb hem onze idee’n voorgelegd, wij willen sport uit de Leidse regio promoten, maar niet zoals de bestaande kanalen, en geen sensatiezucht, geen ”gerommel’ over de rug van de spelers en speelsters, clubs of wat dan ook. Nee Vanaf de Zijlijn kijkt mee zoals de naam het al zegt. Wij willen alle sporten uit de Leidse regio die behoefte hebben aan extra aandacht door middel van verspreiding van wedstrijdverslagen, foto’s en video’s een podium geven. Mede door een flink aantal partners en een lening met Wim de Leeuw is het ons gelukt om de basis professionele apparatuur aan te schaffen. In de tussentijd heeft Eimert ons gekoppeld aan Rugbyclub DIOK waar we nu elke thuiswedstrijd de livestream verzorgen. Ook zijn we inmiddels mediapartner geworden van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball, Dartsbond Bollenstreek Rijnland, Scylla Tafeltennis, Voetbalvereniging Lugdunum, De Zijl Zwemsport en ZVL-Tetteroo.

Stap voor stap komen we ook telkens meer bij businessmeetings van diverse sportverenigingen en dan komt telkens meer de vraag.
Wat is jullie droom met Vanaf de Zijlijn?

Rilana en ik hebben één droom! Vanaf de Zijlijn laten uitgroeien tot de ”grootste” sport promotie website van de Leidse regio. 1. Omdat het onder de aandacht brengen van sport, mensen ook weer motiveert om zelf te gaan sporten! 2. Omdat er is onze ogen te weinig aandacht is voor sport via de bestaande ”nieuws” kanalen. 3. Omdat er te veel sporten zijn die op dit moment helemaal geen aandacht krijgen.

Om onze droom uit te laten komen hebben we meer sportverenigingen nodig die zich aansluiten bij ons. Op deze manier kunnen wij beter contact onderhouden en de promotie voor de clubs en verenigingen beter coördineren en we hebben partnerships. Binnen onze partnerships hebben we plaats voor 50 bedrijven, deze bedrijven zorgen ervoor dat wij onze dagelijkse werkzaamheden met betrekking tot sport promotie kunnen blijven uitvoeren. Alle inkomsten via de partnerships gaan terug naar de promotie van de sport uit de Leidse regio. Hoe meer partners! hoe meer wij kunnen doen! ONZE DROOM. Meer meer meer… SportPromotie.

Inmiddels hebben al 13 bedrijven zich aangesloten en dit blijft langzaam groeien.

PARTNER IN LIVESTREAM – Nog beschikbaar
DIAMOND PARTNER
– Voorzien
GOLD PARTNERS -Nog plaats voor 7 nieuwe partners
SILVER PARTNERS – Nog plaats voor 13 nieuwe partners
BRONZE PARTNERS – Nog plaats voor 16 nieuwe partners

Wilt u ook meer aandacht voor uw club of vereniging uit de Leidse regio, en heeft u dus interesse in een mediapartnerschap met Vanaf de Zijlijn. Wilt u dit dan aan ons laten weten via info@honsbeekmedia.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om meer informatie te verstrekken.

Wilt u zich als bedrijf aansluiten bij Vanaf de Zijlijn? Klik dan hier om onze partnership mogelijkheden te bekijken

Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: