Vanaf de Zijlijn mediapartner van Dartsbond Bollenstreek Rijnland

Vanaf de Zijlijn ”De sportwebsite van Leiden” wordt met ingang van het nieuwe ”darts” seizoen 2017/2018  mediapartner van Dartsbond Bollenstreek Rijnland.

In de Leidse regio wordt er door de DBBR zoals de afkorting luid voor Dartsbond Bollenstreek Rijnland competitie gegooid in vijf verschillende divisies (4e, 3e, 2e, 1e en Ere) ook is er een aparte bekercompetitie en een Supercup wedstrijd tussen de kampioen van de eredivisie en de bekercompetitie. Ook organiseert de dartsbond DBBR ranking toernooien voor heren, dames en jeugd en het singletoernooi Gesloten Bollenstreek (Exclusief voor DBBR leden)

Namens DBBR zijn er vier teams actief in de landelijke competitie (LaCo) te weten Heren, Dames, Jeugd 1 en Jeugd 2. De heren van DBBR zijn afgelopen jaar kampioen van Nederland geworden.

Oftewel er gebeurt genoeg binnen het darts in de Leidse regio maar dus ook op landelijke niveau, en daar willen wij u als sportfan natuurlijk goed over informeren.

DBBR beschikt zelf over een uitstekende website. Wij gaan samenwerken met diverse mensen binnen de DBBR om jullie de highlights van het darts uit onze regio mee te geven.

Vanaf de Zijlijn kijkt uit naar een prettige samenwerking met Dartsbond Bollenstreek Rijnland.

Updated: 20 april 2017 — 14:11
Vanaf de Zijlijn.nl © 2017