Vanaf de Zijlijn gaat samenwerken met tafeltennistopper Britt Eerland

Vanaf de Zijlijn en tafeltennisspeelster Britt Eerland uit Schiedam gaan per vandaag een samenwerking met elkaar aan. Britt is de huidige nummer 2 op de Nederlandse ranking en de nummer 65 op de wereldranglijst.

Hoe de samenwerking er precies uit gaat zien maken wij op een later tijdstip bekend.

Vanaf de Zijlijn heeft ook contact gehad met de tafeltennistopper Kim Vermaas uit Voorschoten, maar Kim is op dit moment nog te druk met stage en school en heeft te weinig tijd om er nog extra dingen bij te doen, waar wij uiteraard alle begrip voor hebben. 

Vanaf de Zijlijn kijkt uit naar een fijne samenwerking met Britt.

Hieronder stelt Britt zichzelf even aan u voor. 

Ik ben Britt Eerland en doe ik aan topsport tafeltennis. Ik ben begonnen op mijn 8ste en dat dankzij mijn vader die ook tafeltennis speelt. Mijn zusje en mijn moeder hebben het ook gedaan dus echt een tafeltennis familie.

Op mijn tiende begon ik een beetje wedstrijden te winnen en dat vond ik steeds leuker. Op den duur werd het echt mijn ‘passie’, mijn ding.

Door deze drive hebben echt veel mensen mij al geholpen. De spelers/speelsters op de club die met mij wilden trainen, mijn trainer die vaak aanwezig was en net iets meer deed en natuurlijk mijn familie. Daar ben ik zeker dankbaar voor ook voor het tafeltennis. Als het even iets minder ging met jezelf heb je nog altijd een doel voor ogen.

Zoals elke topsportster reis ik veel. Ik heb een periode geprobeerd om in het buitenland te wonen, maar ik miste te veel mijn familie. Ik vind het heerlijk om te reizen, maar ook heerlijk om naar huis te gaan.

Door het reizen heb ik veel geleerd wat mij verder heeft geholpen. Zoals verschillende manieren van trainen of levenswijzen, zo kon ik kijken wat het beste bij mij past. Zo ontwikkel je ook weer als persoon en dan kan je sterker achter de tafel staan en sterker de strijd aan gaan.

Natuurlijk heb ik als mens ook nog ontspannings-momenten. Deze gebruik ik om te dansen of om eens goed te relaxen met een sauna-dag.


Vanaf de Zijlijn is altijd op zoek naar sporters, sportteams en sportverenigingen om mee samen te werken. Elke sporter, sportteam of sportvereniging heeft zijn eigen aanpak nodig bij promotie. En daarom gaan wij graag een gesprek met u aan om te kijken welke vorm van promotie het beste bij u past. Neem contact met ons op via info@honsbeekmedia.nl

Vanaf de Zijlijn kent zijn oorsprong in Leiden maar ook buiten de Leidse regio zijn we actief.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: