Vanaf de Zijlijn en de Zijl Zwemsport verlengen contract met drie jaar

Vanaf de Zijlijn en De Zijl Zwemsport hebben afgelopen week een nieuwe overeenkomst met elkaar getekend voor het seizoen 2018/2019, 2019/2020 en 2020/2021. Vanaf de Zijlijn gaat de Zijl Zwemsport en ZVL blijvend ondersteunen met social media activiteiten en video ondersteuning. Niet alleen de waterpolo afdeling, maar ook o.a. de Albert Spijker Memorial, de Triathlon in Leiderdorp en de Swim-In Leiden komen voorbij. 

Zeer recent maakte Vanaf de Zijlijn nog een uitgebreid videoverslag van de Albert Spijker Memorial, ook is het de bedoeling dat we niet alleen de ”Top” teams van de club voorbij laten komen maar ook de jeugd en breedtesport krijgt een belangrijke rol in deze nieuwe overeenkomst.


Vanaf de Zijlijn is altijd op zoek naar nieuwe clubs en verenigingen die meer aandacht willen op internet met zowel social media als video ondersteuning. Vanaf de Zijlijn werkt met eigen apparatuur om uw club onder de aandacht te brengen. Wilt u nou is vrijblijvend een gesprek met ons aan gaan om te kijken wat wij voor uw club kunnen betekenen? neem dan contact met ons op via info@honsbeekmedia.nl

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: