Vanaf de Zijlijn 2018 ”Meer video en livestream”

Sinds 2015 is Vanaf de Zijlijn actief op internet en sinds oktober 2016 zijn wij fulltime bezig om sport te promoten. Wij beschikken over eigen apparatuur om uw sportwedstrijd, sportevenement of sportpresentatie in beeld te brengen. Dit kan live op internet of bijvoorbeeld via een reportage of aftermovie.

In 2018 willen wij nog meer video gaan brengen in de vorm van livestream, aftermovies en reportages. Hiervoor zoeken wij de samenwerking met met u als organisator, breng via ons platform uw sport onder de aandacht!

Wij verzorgen niet alleen het eind product, maar ook de promotie om uw sportwedstrijd, sportevenement of sportpresentatie onder de aandacht te brengen.

Dit doen wij door middel van o.a.

  • Nieuwsberichten
  • Promotie banners
  • Promo video’s

Wilt u ook uw sportwedstrijd, sportevenement of sportpresentatie in beeld brengen door een samenwerking aan te gaan met Vanaf de Zijlijn TV?

In de livestream, reportage of aftermovie is het tevens mogelijk om uw uw partners of sponsors in beeld te brengen. De beelden zijn te zien via http://www.vanafdezijlijntv.nl maar kunnen ook via embedcode op uw website getoond worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de beelden te delen via uw socialmedia kanalen.

Denkt u, ik heb een leuk idee voor een reportage, live uitzending, aftermovie of misschien wel heel wat anders, neem dan contact met ons op via info@honsbeekmedia.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: