UW SPORT IN BEELD BIJ ONS?

Vanaf de Zijlijn TV beschikt over eigen apparatuur om uw sportwedstrijd, sportevenement of sportpresentatie in beeld te brengen. Dit kan live op internet of bijvoorbeeld via een videoverslag of aftermovie.

Wij verzorgen niet alleen het eind product, maar ook de promotie om uw sportwedstrijd, sportevenement of sportpresentatie onder de aandacht te brengen.

Dit doen wij door middel van o.a.

Nieuwsberichten

Promotie banners

Promo video’s

Wilt u ook uw sportwedstrijd, sportevenement of sportpresentatie in beeld brengen door een samenwerking aan te gaan met Vanaf de Zijlijn TV?

In de livestream, videoverslag of aftermovie is het tevens mogelijk om uw uw partners of sponsors in beeld te brengen. De beelden zijn te zien via http://www.vanafdezijlijntv.nl maar kunnen ook via embedcode op uw website getoond worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de beelden te delen via uw social media kanalen.

Heeft u interesse om uw club of vereniging of activiteit via het platform van Vanaf de Zijlijn TV onder de aandacht te brengen? Neem dan contact met ons op via info@honsbeekmedia.nl of via
Tel. 06 – 237 06 237.

 

Vanaf de Zijlijn.nl © 2017