Vanaf de Zijlijn TV ”Uw sport betaalbaar in beeld”

Vanaf de Zijlijn TV staat voor ”Uw sport betaalbaar in beeld” ons doel is om zoveel mogelijk sport uit de Leidse regio professioneel maar tevens ook betaalbaar in beeld te brengen. Wij hebben de perfecte combinatie hiervoor gevonden, namelijk diverse partners die wij een prominente plaats hebben gegevens op onze website + reclame in videoregistraties die wij verzorgen. Oftewel u een fantastische videoregistratie voor een betaalbare prijs, en wij wat extra reclame voor onze partners.

Hoe gaat dit is zijn werk? 

Uw neemt contact met ons op omdat u een sportevenement of sportwedstrijd organiseert in de Leidse regio (zie onder deze tekst wat wij verstaan onder Leidse regio)

Wij nemen contact met u op en bespreken hoe u de videoregistratie wilt laten uitvoeren, Dit kan zijn een livestream uitzending, een videoverslag of een aftermovie.

Wij komen op de afgesproken datum de videoregistratie bij u verzorgen en zodra de beelden gemonteerd zijn zetten wij ze online via Youtube en krijgt u de link om de video op te nemen in uw website en te delen via uw social media kanalen.

In de videoregistratie is ruimte voor uw eigen sponsors en partners.

Hieronder een overzicht van de regio waarin wij actief zijn.

 

 

Diverse foto’s van Vanaf de Zijlijn TV aan het werk op locatie met medewerkers en vrijwilligers.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018