Topprestaties dbbr spelers tijdens Nederlandse ranking in Driebergen-Rijsenburg

Afgelopen middag/avond stond in Driebergen-Rijsenburg de laatste NDB ranking van het seizoen 2016/2017 op het programma. Ook vanuit de DBBR (Dartsbond Bollenstreek Rijnland) zijn er weer diverse spelers en speelster in actie gekomen.

In het heren A circuit een hele knappe prestatie van Kristiaan de Boer uit Leiden, hij bereikte uiteindelijk de halve finales, in deze halve finale trof hij Willem Mandigers en die bleek vandaag net even de betere met 4-3, eerder in het toernooi won de Boer van Chris Landman, Rowdy Schoremans, Erik Jan Koetzier en Rick Hofstra.

Bij de aspiranten (jongens tot en met 14 jaar) wist Lars Plaisier uit Noorden net als de vorige Nederlandse ranking in Leiden de titel voor zich op te eisen. Lars won op weg naar de finale van o.a. Keanu van Velzen , Jarno Schulte, Rick Vos, Kevin Lasker en in de finale was hij met 3-2 te sterk voor Marcel Bus. Door deze overwinning is Lars in zijn leeftijdscategorie uiteindelijk 2e van Nederland geëindigd.

In het junioren toernooi deed Moreno Blom het erg goed hij kwam uiteindelijk tot en met de kwartfinales waarin Henk Snijder helaas met 3-0 te sterk was.

Lola Haddeman uit Katwijk deed voor de 2e keer dit seizoen mee bij de Nederlandse ranking, zij wist de winnaarsronde niet te halen, maar in de verliezersronde kwam ze knap tot en met de halve finales, helaas was Julia Sengers met 2-1 te sterk.

Updated: 25 april 2017 — 16:11
Vanaf de Zijlijn.nl © 2017