Tom Nederend ”We willen eindelijk een keer een prijs pakken”

De heren van de Zijl Zwemsport zijn de laatste jaren een goede weg ingeslagen, nooit waren ze zo dichtbij de bekerfinale als dit jaar, de loting voor de halve finale heeft uitgewezen dat de mannen van Ron v/d Harst het nu in een tweeluik mogen gaan opnemen tegen ZPC uit Amersfoort. De twee ploegen kwamen elkaar dit seizoen nog niet tegen maar de Zijl Zwemsport is op zijn hoede al had de loting een stuk zwaarder kunnen zijn als ze AZC Moscow of Widex GZC Donk hadden geloot.

Wij vroegen Tom Nederend één van de bepalende spelers in het team naar een eerste reactie

Ja het is een halve finale hé. Als je naar de ranglijst kijkt een gunstige loting ten opzichte van AZC of Widex GZC Donk. Maar ZPC Amersfoort is een ervaren goede ploeg waar we nog niet tegen gespeeld hebben dit seizoen.

Maar we gaan er alles aan doen om voor het eerst sinds jaren weer eens in een finale te staan.

De laatste keer is flink lang geleden begreep ik

Hoe erg leeft het nu al in de groep? want vorig jaar ging het nipt mis tegen UZSC

Heel erg, we willen eindelijk een keer een prijs pakken en het is voor ons nu de 3e halve finale op rij! en dus tijd om ook eens die finale te bereiken.

De wedstrijd tussen ZPC Amersfoort in de halve finale van de KNZB Beker staat op de agenda voor 9, 10 en 11 februari. Vanaf de Zijlijn TV gaat de return in Leiden live uitzenden via http://www.youtube.com/vanafdezijlijn abonneer je nu alvast op ons kanaal om op de hoogte te blijven van onze live uitzendingen.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: