Tim v/d Meer ”Trots op de meiden, dank aan onze sponsors!”

Tim v/d Meer heeft zich afgelopen ochtend met ZVL-Hawabo geplaatst voor de volgende ronde van de Euro League. In Porto wonnen de ZVL-Hawabo dames van o.a. thuisploeg Fluvial, de profs van het Italiaanse Bogliasco en het Widex GZC Donk. Dit leverde uiteindelijk een 2e plaats op in de poule en dus een door naar de volgende ronde.

Wij spraken zojuist met Tim v/d Meer die op het vliegveld was van Porto want morgen moet er gewoon weer gewerkt worden. Tim liet ons o.a. weten super trots te zijn op zijn gehele team maar in het bijzonder de jonge meiden met weinig Europese ervaring ”Deze meiden hebben zich echt goed staande gehouden tegen deze sterke tegenstanders” Tim benadrukte ook nogmaals dat de ondersteuning van TWL en zijn sponsors heel erg belangrijk is. ”Het hotel, alle randzaken alles was tot in de puntjes geregeld. En als dan ook nog onze sponsors Wim de Leeuw, Eimert v/d Vliet en Marco Spee van TWL over komen om ons te steunen dan geeft dat een heel fijn gevoel voor ons als ploeg!. Presteren op topniveau kan ook alleen als alle randzaken ook kloppen.” 

Heel lang uitrusten kunnen de dames van ZVL-Hawabo niet, want in het weekend van 13 en 14 januari staat alweer de volgende ronde van de Europa League op het programma. En nu is er wel duidelijk een verschil met deze ronde in Portugal ”Er gaat nu een loting komen waarbij de top vier van vorig jaar, de nummers 1, de nummers 2 en de nummers 3 van afgelopen weekend allemaal in een eigen pot zitten en geloot worden tot een poule van vier. De nummer 1 en 2 van deze poule gaan vervolgens weer een ronde door! Maar goed zo ver is het nog niet, eerst een weekje rust voor de meiden en dan volop in training voor de volgende fase in Europa” 

 

Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: