Check onze facebook pagina voor meer actuele nieuwsberichten.

Talent Red Star Belgrado Filip Ćorić (22) kiest voor AZC Moscow

Hoofdcoach Ron van der Wild van AZC Moscow heeft zijn team met de komst van Filip Ćorić van Red Star Belgrado uit Servië wel zo’n beetje rond. De talentvolle speler had meerdere aanbiedingen van topclubs uit Europa. Dat AZC Moscow de komende jaren wil bouwen aan een Europese topploeg, direct al mag meedoen bij de laatste 16 van de Champions League en zijn huidige trainer Nemanja Stevanovic ook naar Alphen verhuist, gaven voor hem de doorslag.

Filip Ćorić begon zijn waterpololoopbaan bij regioclub ‘Tent” in Obrenovac. Op 15 jarige leeftijd werd hij door waterpololegende Igor Milanovic opgenomen in de selectie van Partizan Belgrado en werd daar snel een vaste waarde in het eerste team. Bij Red Star was hij de laatste jaren een van de betere spelers.

“De komst van Filip Ćorić maakt het team compleet. Hij heeft een geweldig schot en is een uitstekende verdediger. We hebben ons op alle posities versterkt. En misschien nog wel belangrijker, we kunnen op de trainingen nu ook twee gelijkwaardige teams maken, zodat we het rendement van de trainingen fors kunnen verhogen,” stelt Ron van der Wild tevreden vast. “Filip is net 22 jaar geworden en nog een jonge vent dus. Voor ons is hij daarmee echt een speler voor de komende jaren.”

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: