Sportieve samenwerking Vanaf de Zijlijn en Sleutelstad

Vanaf de Zijlijn en Sleutelstad slaan de handen ineen en brengen voortaan dagelijks actueel sportnieuws uit Leiden en omstreken in woord en beeld. Binnen deze exclusieve samenwerking willen de twee partijen de sportieve verrichtingen van Leidse sporters en sportclubs verslaan en worden ook allerlei ontwikkelingen rond de sport in de Leidse regio op de voet gevolgd.

Denk daarbij aan politieke beslissingen over nieuwe accommodaties, de aanleg van kunstgrasvelden, maar ook het verslaan van speciale evenementen zoals de Leiden Marathon, de Singelloop en de Gouden Spike.

Naast verslaggeving via de websites www.sleutelstad.nl en www.vanafdezijlijn.nl en de verschillende sociale mediakanalen start Sleutelstad met Sport071. Wekelijkse radioprogramma’s over sport in Leiden en omstreken. Vanaf de Zijlijn is een van de partijen waarmee Sleutelstad invulling gaat geven aan die sportprogramma’s.

Door deze samenwerking kan Vanaf de Zijlijn zich nog meer richten op het in beeld brengen van sportwedstrijden, evenementen maar gaat het Sleutelstad ook ondersteunen met beeldverslagen en livestreams rondom bijvoorbeeld 3 oktober, de Peurbakkentocht en nog meer mooie evenementen uit Leiden en omstreken.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: