Check onze facebook pagina voor meer actuele nieuwsberichten.

SPORT 2000 Leiderdorp stapt in als hoofdsponsor van KENNISMAKEN MET LIVE STREAMING & AFTERMOVIE

Wij bij Vanaf de Zijlijn zijn er van overtuigd dat livestream het tv medium is voor de toekomst, meer en meer is te zien via internet. In Leiden hebben we al de prachtige initiatieven van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball en DIOK Rugby, al hun thuiswedstrijden zijn live te zien via internet. De Zijl Zwemsport en ZVL-Tetteroo zijn regelmatig in beeld via livestream, Scylla tafeltennis die met zowel zijn heren als dames uitkomt in de eredivisie begint ook interesse te krijgen voor dit medium, oftewel de toekomst komt dichterbij.

Wij bij Vanaf de Zijlijn willen zoveel mogelijk sportclubs en verenigingen kennis laten maken met livestream of aftermovie, wij hebben hiervoor een basis live streaming en aftermovie ontwikkeld. Binnen deze basis uitzendingen gaan wij werken met maximaal 9 partners (te weten acht subsponsors en één hoofdsponsor). Deze partners verbinden wij exclusief aan onze ”basis” uitzendingen.

Hoe u als sportclub of vereniging zo’n basis uitzending kan aanvragen laten wij u later weten. Nu willen wij u eerst voorstellen aan onze nieuwe hoofdsponsor van het project KENNISMAKEN MET LIVE STREAMING & AFTERMOVIE en dat is SPORT 2000 Leiderdorp.

SPORT 2000 LEIDERDORP

Uw sportspeciaalzaak met een zeer groot assortiment sport-, modische kleding, en hardware!

Onze openingstijden

Ma 13:00 – 18:00
Di 09.00 – 18.00
Wo 09.00 – 18.00
Do 09.00 – 18.00
Vr 09.00 – 21.00
Za 09.00 – 17.00
Zo Gesloten

Contactgegevens

Adres Winkelhof 83
Postcode 2353 TZ
Plaats Leiderdorp
Telefoon 071-5411459
E-mail info@sport2000leiderdorp.nl
Website http://www.sport2000leiderdorp.nl
Facebook https://www.facebook.com/Sport2000Leiderdorp

Jaarlijks zijn er vele mooie sportwedstrijden en evenementen in de Leidse regio, wij willen deze graag ”basis” in beeld gaan brengen en hebben hiervoor een simpel systeem gevonden. Op deze manier willen wij sportverenigingen en organisaties kennis laten maken met livestream of aftermovie, nu zijn we nog op zoek naar een aantal partners die reclame willen maken via ons basis pakket. Deze partners krijgen onderstaande reclame in ruil voor een éénmalige sponsoring van €250,- uw reclame is dan een jaar lang zichtbaar in ons project KENNISMAKEN MET LIVE STREAMING.

  •  AANKONDIGING OP ONZE WEBSITE
  • AANKONDIGING OP ONZE FACEBOOK PAGINA
  • LOGO MET LINK OP DE VOORPAGINA VAN ONZE WEBSITE
  • LOGO IN LIVESTREAM AANKONDIGINGEN
  • RECLAME IN ONZE ”BASIS” UITZENDINGEN

Check nu snel http://www.vanafdezijlijntv.nl

Wilt u ook één van onze negen partners worden? in dit fantastische project KENNISMAKEN MET LIVE STREAMING & AFTERMOVIE. Stuur ons aub een email op info@honsbeekmedia.nl

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: