Scylla dames ondanks verlies nog volop in de race voor de play-offs

De vrouwen van Scylla gingen zondag in Nieuwegein op bezoek bij VTV, de sterker nummer 2 van de eredivisie. Dong-Li had weinig moeten met Esmee van Marwijk en Marlotte Staps (beide keren 3-0). Aan Leidse kant was het Kim Vermaas die makkelijk overeind bleef. Sanne de Hoop kwam er niet aan te pas (5-11, 4-11, 7-11). Tegen Vera van Boheemen verloor Vermaas nog wel de eerste game. Maar bij een 8-3 achterstand in de tweede game ging de knop om. Vermaas won de game met 11-9 en pakte vervolgens ook de volgende games makkelijk (6-11 en 4-11 winst).

Esmee van Marwijk en Marlotte Staps kwamen in hun overige partijen niet tot winst. Marlotte Staps begon uitstekend in haar wedstrijd tegen van Boheemen maar moest na een spannende openingsgame (verlies met 17-15) toch haar meerdere erkennen. Esmee van Marwijk wist nog een game te winnen van de Hoop maar daar bleef het bij.
Ondanks het verlies met 4-2 deed het team echter uitstekende zaken.

Het fantastische nieuws voor Scylla was namelijk dat concurrent Lybrae Heerlen met 6-0 hard onderuit ging tegen koploper Dozy Den Helder. Dat betekent dat Scylla nu vierde staat, met 1 punt voorsprong op Lybrae Heerlen.

Hiermee heeft het team dus met nog maar 1 wedstrijd te gaan – plaatsing voor de play-offs geheel in eigen hand!

Het komende weekend vallen de beslissingen. Alle eredivisiewedstrijden worden dan op het zelfde moment gespeeld: Zondag 2 april, 14:00 uur!!
Terwijl concurrent Lybrae Heerlen dan op bezoek gaat tegen de nummer 3 (SKF) ontvangt Scylla thuis de nummer 7 van de competitie, Hilversum.
KORTOM: Komende zondag is het Scyllacentrum weer DE plek om te zijn!!!
Maak de ontknoping mee en zet het in je agenda!!!

PLAATS: Het Scylla Tafeltenniscentrum
TIJD: Zondag 2 april, 14.00
ADRES: Voorschoterweg 6F (naast Zwembad de Vliet)

Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: