Scylla dames niet opgewassen tegen Dozy Den Helder, Heren slepen derde duel uit het vuur

SCYLLA DAMES NIET OPGEWASSEN TEGEN DOZY DEN HELDER IN PLAYOFFS

In de 1e playoff wedstrijd tussen de eredivisie-dames van Scylla en Dozy Den Helder in Leiden vocht de thuisploeg voor wat het waard was.

Maar Dozy Den Helder bleek te sterk en trok met 3-0 aan het langste eind. De regerend landskampioen kan het daardoor volgende week in de 2e wedstrijd in Den Helder al beslissen en zich wederom plaatsen voor de finale om de dames landstitel.


SCYLLA EREDIVISIE HEREN SLEPEN 3E WEDSTRIJD UIT HET VUUR IN PLAYDOWNS

Klimaatgroep Stars heeft de 2e playdown-wedstrijd tegen Scylla in Leiden met 3-1 verloren.

Aan de supporters uit Middelstum lag het in ieder geval niet want die waren met 20 mannen en vrouwen sterk mee naar Leiden gereisd.

De Leidse kopman Thomas Benit beet het spits af tegen de taaie verdediger Arnoud Meijer en won in straight games. De kopman van Klimaatgroep Stars, Colin Rengers bracht de teams op gelijke hoogte door in 4 games van Olivier Altenburg te winnen. Vervolgens won de derde Leidenaar Joey Boekkooi in een vijf-gamer van Jan Tammenga en wist Thomas Benit zijn tegenhanger Colin Rengers af te troeven.

Volgende week volgt de alles beslissende wedstrijd in Leiden. De verliezer is dan gedegradeerd en de winnaar is verzekerd van weer een jaar eredivisie.

Tekst geschreven door Tafeltennis.nu

Uitgebreid foto-album van afgelopen middag is hier te vinden

Sfeervideo

Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: