Ron van der Harst nieuwe trainer De Zijl

Ron van der Harst is de nieuwe trainer van De Zijl. De 58-jarige Hagenaar volgt Niels Joor op als oefenmeester van de Leidse Eredivisionist.
Van der Harst boekte zijn grootste successen als trainer bij het Haagse HZ Zian (twee keer tweede van Nederland en bekerfinalist), de ploeg waar hij ook een flink deel van zijn carrière speelde. Verder kwam hij speler onder meer uit voor Vivax uit Oegstgeest.

Van der Harst: ”Afgelopen jaren ben ik met veel plezier nauw betrokken geweest bij de opstart van SG Waterpolo Den Haag. Toch kwam ik erachter dat ik het liefst gewoon langs de badrand sta. Toen Jacob Spijker mij belde hoefde ik daarom niet lang na te denken. De Zijl is een prachtige vereniging met een ploeg waar ontzettend veel potentie in zit. Ik heb er heel veel zin in.”

Jacob Spijker, voorzitter van de waterpolocommissie: ”Met Ron halen we een ervaren trainer binnen die in staat is het beste uit een team te halen. Dat heeft hij zeker in zijn jaren bij HZ Zian laten zien. Met de komst van Roeland Spijker en Ron gaan we een mooi seizoen tegemoet.”

Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: