Rilana Erades tekent sponsorovereenkomst met Advuco Koeltechniek & Airconditioning.

De Leidse dartster Rilana Erades heeft per 1 september een sponsorovereenkomst gesloten met Advuco Koeltechniek & Airconditioning. De overeenkomst is aangegaan voor een periode van twee jaar.

Erades speelt op 3 september mee bij de Champions League of Darts in Egmond aan Zee en daarnaast speelt ze weer diverse nationale ranking toernooien en wil ze diverse regionale ranking toernooien bezoeken. Ook zal Rilana vanaf aankomend seizoen weer eredivisie spelen bij Team Rittenburg in Partycentrum de Zijl in Leiden.

Erades zegt er zelf het volgende over “Voor mij zijn op dit moment een aantal dingen belangrijk en dat is onder andere plezier vinden en houden in het darts, maar dat valt bij mij toch ook samen met presteren. ik heb Chris en Petra van Advuco Koeltechniek & Airconditioning beter leren kennen en dat zij nu ook een stukje sponsoring gaan vervullen voelt fantastisch. In het darts zijn sponsors een belangrijk onderdeel. In de periode dat ik Lakeside haalde en speelde heb ik dit nooit kunnen doen zonder de hulp van sponsors. Ik weet wat er voor nodig is om in de top te komen, wat ik mis is wat ze zo mooi zeggen in de sport “wedstrijdhardheid” Mark en ik gaan voor dit seizoen zorgvuldig een lijst samenstellen van toernooien om mijn “wedstrijdhardheid” weer op pijl te krijgen. Zonder hulp van sponsors kom je niet aan je toernooien en zakt dus automatisch je niveau. Ook kom ik dit seizoen weer uit in de Eredivisie wat me zeker gaat helpen mijn niveau weer op pijl te krijgen.” 

Advuco: thuis in koeltechniek

Koel- en vriesinstallaties zijn onmisbaar in het dagelijks leven. Airco is hard op weg naar een soortgelijke status. In kantoren, computerruimtes, winkels maar ook bij particulieren. Niet vreemd, want airco draagt bij aan een prettig binnenklimaat, ademt een comfortabele leefstijl en vormt een opvallend energiezuinige aanvulling op conventionele klimaatbeheersing.

Advuco voelt zich al 35 jaar thuis in alle facetten van koeltechniek. Wij zijn een bewust kleinschalig en daardoor zeer klantvriendelijk bedrijf. Installeren doen we met een deskundig team. Advuco is gevestigd in Leiden.

http://www.advuco.nl

Updated: 20 april 2017 — 14:49
Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: