Check onze facebook pagina voor meer actuele nieuwsberichten.

Polar Bears deelt eerste tik uit aan ZVL-Hawabo (inclusief interview en wedstrijdbeelden)

De dames van ZVL-Hawabo zijn er afgelopen avond niet in geslaagd de eerste wedstrijd in de halve finale van de play-offs te winnen. In eigen huis waren de dames van de Polar Bears met 7-9 te sterk. Direct vanaf de 1e minuut liet Polar Bears merken dat het niet voor niks naar Leiden was gekomen, kansen waren er zeker wel voor de dames van ZVL-Hawabo maar werden niet benut. Coach Tim v/d Meer zei er het volgende over

We speelde een te laag tempo in de aanval, we hebben te veel kansen gemist  en hierdoor kon Polar Bears uiteindelijk goed bijblijven.

Maar met een ruststand van 3-3 was er nog altijd niks aan de hand, maar ZVL-Hawabo bleef vervolgens ook in de 3e periode toch kansen missen en kwam vervolgens op een 5-6 achterstand, vervolgens wist Polar Bears direct in de start van de 4e periode de stand op 5-7 te brengen, een prachtige goal van Iefke van Belkum bracht ZVL toch weer terug in de wedstrijd 6-7 maar toen vervolgens de snelle 6-8 viel was het gespeeld en liep Polar Bears zelfs nog uit naar 6-9, een goal van Malissa van Rijn bracht de eindstand uiteindelijk op 7-9.

Onze dames van ZVL moet nu morgen in Ede winnen om een derde wedstrijd in Leiden af te dwingen. Tim v/d Meer sloot af met:

Met het mes tussen de tanden zal er morgen gestreden worden, misschien wat andere keuzes maken en er alles aan doen om die derde wedstrijd er uit te slepen.

Play-offs | Halve finale | 1e wedstrijd
ZVL-Hawabo – Polar Bears 7-9 (1-1, 2-2, 2-3, 2-3)


WEDSTRIJDBEELDEN


Interview Tim v/d Meer

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: