Ook Zandvliet schilderwerken stapt in als sponsor bij Vanaf de Zijlijn

Zandvliet Schilderwerken is sponsor geworden bij Vanaf de Zijlijn. Door de aanmelding van Zandvliet Schilderwerken kunnen wij nog meer sportwedstrijden en evenementen onder de aandacht brengen door middel van nieuws, foto’s en video.

Wij bedanken Patrick Zandvliet voor het vertrouwen in Vanaf de Zijlijn.

Zandvliet schilderwerken

Zandvliet Schilderwerken kan een breed scala van werkzaamheden aanbieden. Zoals lakwerk binnen en buiten, Alle soorten wandafwerking, onder anderen latexen met de rol, latexspuiten, behangen met gewoon behang en glasvezel behang, stucwerk, spack, spachtelputz etc.

Verder staan we bekend voor het leveren van een goede kwaliteit.

We werken voor zowel particulieren als bedrijven. Nieuwbouw, bestaande bouw, appartementen of gewone huizen. Ook fabriekspanden en kantoorpanden worden vaak door ons keurig afgewerkt.

Omdat het bedrijf klein is, is er veel persoonlijke aandacht en overleg, kortom een goede en persoonlijke service.
Ons motto is: “We doen het goed of we doen het niet”. We staan voor kwalitatief hoogstaand werk.

Zandvliet Schilderwerken werkt samen met verschillende zelfstandig ondernemers uit de regio Leiden en omstreken. Dit samenwerkingsverband maakt het mogelijk een breed scala van werkzaamheden uit te voeren. van kleine verbouwingen, tot aan het dakwerk van u woning of bedrijfspand etc. Vraagt u gerust om advies.

Zandvliet schilderwerken werkt uitsluitend met de modernste verfproducten en stelt daaraan maximale kwaliteitseisen. Deze hoogwaardige producten geven een optimale bescherming en een langdurig glansbehoud. Natuurlijk wordt er binnenshuis alleen gewerkt met oplosmiddelarme producten, geheel volgens de arbo-wet.

Kwaliteit voor een scherpe prijs, dat is het uitgangspunt. Vraagt u daarom gerust geheel vrijblijvend een offerte aan, we maken die graag voor u.

Wij zijn u graag van dienst bij de volgende werkzaamheden:

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Latex spuiten
  • Behangwerk
  • Stucwerk
  • Spachtelputz
  • Kleuradvies

Check www.vanafdezijlijn.nl/sponsoring voor meer informatie over onze sponsormogelijkheden

 

Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: