Olympische spelen spellen: Min. 8.000 euro aan prijzen!

Eens in de vier jaar kunnen we genieten van het grootste sportevenement ter wereld: de Olympische Zomerspelen. Vanaf zaterdag is het weer zover. Dan beginnen de Spelen in Rio de Janeiro. In totaal zijn er 306 evenementen verdeeld over 28 sporten. Er is dus voor ieder wat wils. Voor de echte allrounder heeft Zweeler de Fantasy Olympics 2016 die zaterdag 06-08 om 13.30 uur start. Een spel waarbij elke medaille punten oplevert: 3 punten voor een gouden plak, 2 voor zilver en 1 voor brons. Er is een prijzenpot van minimaal 4.000 euro en de winnaar van het spel kan rekenen op 500 euro!

Om deel te nemen zul je een team moeten samenstellen bestaande uit tien landen. Elk deelnemend land heeft een waarde gekregen gekoppeld aan de verwachtingen. Zo heeft de Verenigde Staten het duurste prijskaartje (50 mln) gevolgd door China (42,6 mln). Per team krijg je een budget van slechts 135 miljoen waardoor je ook kleinere landen zult moeten overwegen. Automatisch zul je de landen die jij geselecteerd hebt ook gaan supporteren. Van de 100 meter vlinderslag tot aan het gemengd dubbelspel bij badminton. Daardoor wordt het volgen van de Spelen nog leuker!

OS Wegwedstrijd Spel: Min. 1.500 eur aan prijzen!

De eerste medailles zullen uitgereikt worden bij het wielrennen: de heren wegrit om precies te zijn. Voor dit evenement heeft Zweeler een apart spel klaar staan. In het OS Wegwedstrijd Spel zijn de deelnemers onderverdeeld in vier groepen en per groep zul je de beste renners moeten kiezen. Om bonuspunten te scoren zul je bovendien de winnaar moeten voorspellen. Bij de Zweelerspelers is voorlopig Alejandro Valverde de topfavoriet.

Het OS Wegwedstrijd Spel begint zaterdag 06-08 om 14.30 uur met een minimale prijzenpot van 1.500 euro. De eerste prijs is 200 euro en minstens vijftig teams vallen in de prijzen via het algemeen klassement. Daarnaast kun je samen met vrienden, collega’s of familie een extraatje winnen via het subleagueklassement.

Road to Doha: 1e prijs 10.000 euro!

Tegelijkertijd start het Road to Doha Spel voor de OS Wegwedstrijd. Dit is een budgetspel waarbij je 95 miljoen te spenderen hebt voor twaalf renners. Er zijn dit keer maar liefst 10(!) tickets te winnen voor het finalespel tijdens de WK Wegwedstrijd in Doha. De prijzenpot in dit finalespel bedraagt 30.000 euro met een hoofdprijs van 10.000 euro! In totaal zijn er 130 tickets te winnen in aanloop naar het WK waarvan er inmiddels 84 vergeven zijn. De tijd begint dus langzaam te dringen…

Klik hier om je meteen te registreren!

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: