Nog zeven Leidse teams in actie bij laatste 16 DBBR Beker

In de regionale DBBR beker competitie zijn we gevorderd tot en met de laatste 16. Binnen deze laatste 16 zijn er nog zeven teams actief uit Leiden. Vijf eredivisie teams en twee teams uit de 1e divisie. Even een resume.

Team Rittenburg kwam niet in actie bij de laatste 32, hun tegenstander The Freggles uit de 2e divisie konden geen team op de been krijgen waardoor er een 6-0 overwinning genoteerd werd.

Reloaded liep tegen The Full Bladder al snel naar een 1-5 voorsprong en dat was dan ook direct genoeg om het bekerduel te winnen.

Real Dartelona dat uitkomt in de 1e divisie had geen enkele moeite met Sylvia’s Leeuwtje en won met 5-0.

De Hogewoerdse Boys nam het op tegen de hekkensluiter van de Eredivisie V1. Het werd er echt eentje om te smullen want V1 nam een 2-0 voorsprong vervolgens knokte Hogewoerdse Boys zich terug naar 2-2, en namen vervolgens na de 1e koppel een 2-3 voorsprong maar ook V1 toonde veerkracht en maakte weer 3-3 door de 2e koppel te winnen. Maar in koppel 3 en 4 sloeg Hogewoerdse Boys alsnog toe en liep uit naar de beslissende 3-5 voorsprong. De teamgame ging nog wel naar V1, maar dit was slechts voor de statistieken.

Sakkiemoto’s doet het goed in de 1e divisie, met ruim 10 punten aan kop en in de bekercompetitie nu ook door naar de laatste 16, ze kwamen in de wedstrijd tegen de Doorzakkers geen moment in de problemen en wonnen uiteindelijk met 1-8.

Dartshop Leiden ook uitkomend in de DBBR eredivisie kende een makkelijke avond vorige week want de tegenstander kwam niet opdagen waardoor ook de mannen uit de LDV door zijn naar de laatste 16 zonder te spelen.

En dan nog The Hunters, die kwamen flink in de problemen in Lisse tegen 1e divisionist Flying Bee’s kwamen op een 3-4 achterstand en zagen Raymond Bon een 100+ finish missen voor de wedstrijd, maar wist vervolgens toch veerkracht te tonen en won uiteindelijk alsnog met 4-5.

Dan de teams uit Leiden die er uit vlogen, Mooie Laatste die uitkomt in de 2e divisie had niks in te brengen tegen Square Point en verloor met 1-8. En FireFire die eenzaam aan kop gaat in de 2e divisie legde het af tegen de koploper van de 1e divisie A OB United. In Café de Pepersteeg won de thuisploeg met 5-4.

 

Thuisteam Uitteam Score
Square Point Mooie Laatste 8 – 1
Team Rittenburg The Freggles 6 – 0
Freddy & the Bacoboy’s Musketiers 6 – 3
Welsdogs Ramses Sjaffies 0 – 9
The Full Bladder Reloaded 4 – 5
The Dominators De Kattukse Dartvogels 8 – 1
The Specials RKDC De Sloopkogels 8 – 1
Real Dartelona Sylvia’s Leeuwtje 5 – 0
v 1 De Hogewoerdse Boys 4 – 5
Downstairs1 The Yellow Bulls 7 – 2
Downstairs Flyers Dartdogs 5 – 4
De Doorzakkers Sakkiemoto’s 1 – 8
Dartshop Leiden De Roos Darts 5 – 0
Black Adders Wels Angels 2 – 7
Flying Bee’s The Hunters 4 – 5
O.B. United Fire Fire 5 – 4
Updated: 20 april 2017 — 14:10
Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: