NIEUWE GOLD PARTNER: WePrint.nl ”Partner in Print & Presentatie”

Vanaf heden is WePrint.nl gold partner geworden bij Vanaf de Zijlijn.nl. De huisstijl van Vanaf de Zijlijn ligt vanaf heden volledig in beheer bij deze toppers uit Leiderdorp. Wij kijken dan ook uit naar een lange en succesvolle samenwerking en zeggen dan ook met trots dat zij onze partner zijn in Print & Presentatie. En wij willen u graag via onderstaande tekst meer vertellen over WePrint.nl

Over WePrint.nl

Wie wij zijn? Wij zijn een jong en ambitieus grafisch communicatie bureau, gericht op verkoop en productie van drukwerk en grafisch gerelateerde producten zoals spandoeken, banners, beachflags en andere promotionele producten. De productie gebeurt in eigen huis, daarom staan wij garant voor hoge kwaliteit en korte levertijden. Gebruikersgemak, persoonlijke service en betrouwbaarheid zijn daarbij ons uitgangspunt.

Werkwijze

Als je onze klanten spreekt, ontdek je dat veel bedrijven en organisaties al jarenlang klant zijn. Wij geloven in de kracht van lange termijn relaties en het wederzijdse voordeel ervan. We maken graag persoonlijk contact. Op deze manier kunnen we de lat nog hoger leggen. Wij willen alleen tevreden klanten. Daarom houden we ons aan afspraken over planning en levering en zetten ons altijd vol enthousiasme in om iets te ontwikkelen wat echt aan alle eisen voldoet. We denken graag mee en komen regelmatig met onverwachte ideeën en verrassende voorstellen.

We nodigen je uit om een kijkje te nemen in onze webshop. Liever persoonlijk contact? We staan je ook telefonisch graag te woord. Nog leuker, maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking, de koffie staat altijd klaar! We geven je graag een kijkje in onze “keuken” aan de Kabelbaan in Leiderdorp.

Historie

Weprint.nl is onderdeel van Drukkerij Printshop Ouwehand bv. Drukkerij Printshop Ouwehand bv is gestart op 1 januari 1977. In de jaren die volgden is het bedrijf onder meer verhuisd van de Hoofdstraat in Leiderdorp naar een ruimer onderkomen in de Winkelhof. Toen ook deze ruimte te klein werd voor de activiteiten is het huidige pand aan de Kabelbaan betrokken.

In 2012 volgde een samenvoeging met Drukkerij Noppen uit Leiden, waardoor onze positie in de omgeving verder verstevigd kon worden. Het bedrijf werd uitgebreid met grootformaat print en de capaciteit voor het digitaal drukken werd verdubbeld door de toenemende vraag aan kleine en snelle opdrachten.

Inmiddels verzorgen wij het druk-, print- en signwerk voor een groot aantal zakelijke klanten in de wijde omgeving en vele particuliere klanten uit Leiderdorp en de directe omgeving. We blijven voortdurend investeren in nieuwe technieken en volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet.


Door de gold partners is Vanaf de Zijlijn in staat om telkens meer sport uit de Leidse regio onder de aandacht te brengen en te houden. Dit doen wij door middel van foto’s, video’s en nieuwsberichten. Heeft u ook interesse om partner te worden van Vanaf de Zijlijn, kijk dan even op onze partner pagina. 

Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: