NIEUWE DIAMOND PARTNER: Hart voor de Zaak ”de passie voor sport straalt er vanaf”

Met heel veel trots maken wij bekend dat Hart voor de Zaak per 1 januari is ingestapt als DIAMOND PARTNER bij Vanaf de Zijlijn.

Rilana Honsbeek, Vanaf de Zijlijn

Wij zijn erg blij dat Ramses met Hart voor de Zaak is ingestapt bij Vanaf de Zijlijn, we hebben ambitieuze plannen en door DIAMOND partners als Hart voor de Zaak en CiEP Training & Coaching en de vele GOLD Partners krijgen we telkens meer mogelijkheden om wedstrijden op een professionele manier te verslaan. We kijken dan ook erg uit naar een leuke samenwerking met Ramses.

Ramses Braakman, Hart voor de Zaak 

Rilana en Mark hebben in de laatste twee jaar echt wat toegevoegd aan de promotie van sport in de Leidse regio, als ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen om het nog groter te maken dan doe ik dat graag, beide zijn erg gedreven in wat ze doen en de passie voor sport straalt er vanaf. Wij als Hart voor de Zaak kijken uit naar een fijne samenwerking.

Hart voor de Zaak

Ons strategisch plan? Werken aan resultaat.
Wij activeren en versterken merken. Gefocust op resultaat. Opererend op het snijvlak van online en offline. Met creatieve oplossingen voor complexe uitdagingen die voor u het verschil maken in merkbeleving, impact en omzet.
Moeten ze bij u zijn? Dan moet u bij ons zijn!

Creatief ondernemend
Hart Voor De Zaak is ruim 20 jaar actief als creatief reclamebureau in Leiden. Onze klanten bedienen we met communicatiestrategie, multimediale campagnes en onderscheidende contentcreatie. De afgelopen 10 jaar zijn we getransformeerd naar een cross-channel communicatiegroep met 4 bureaus.

http://www.hartvoordezaak.nl


Een partnership met Vanaf de Zijlijn geeft u diverse mogelijkheden om uw bedrijf in de spotlight te zetten via ons netwerk! Check hier de mogelijkheden.

Door de partnerships krijgt Vanaf de Zijlijn nog meer mogelijkheden om sport onder de aandacht brengen, sport verbroedert, het schept een gevoel van saamhorigheid en zorgt voor ‘teamspirit’ en onderling respect. Door sport onder de aandacht te brengen hopen wij nog meer mensen te bereiken en zo meer mensen aan het sporten te krijgen.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: