NIEUW LOCATIE Vanaf de Zijlijn DartsPromotions: Sportbar de Kroonkurk in Harmelen

Gistermiddag hebben we in Sportbar de Kroonkurk in Harmelen het eerste toernooi georganiseerd met het Vanaf de Zijlijn DartsPromotions protocol. Ook in Harmelen is dit systeem goed aangeslagen, lekker tempo in het toernooi houden, sportiviteit en iedere deelnemer minimaal 4 wedstrijden en minimaal inschrijfgeld = prijzengeld.

Daarom hebben Dustin Broekhuizen van Sportbar de Kroonkurk en Mark Honsbeek en Vincent v/d Leek namens Vanaf de Zijlijn DartsPromotions besloten om een vaste overeenkomst met elkaar aan te gaan. Wat er op neer komt dat we op jaarbasis minimaal zo’n vijf toernooien gaan organiseren in Harmelen en bij groter succes kan dit uitgroeien naar meer toernooien per jaar.

Eerder heeft Vanaf de Zijlijn DartsPromotions zich ook al verbonden voor een langere periode aan Partycentrum de Zijl in Leiden, Café Rembrandt in Leiden en Snooker-Pool en Dartscentrum in Woerden.

Daarnaast zijn wij ook de vaste organisator en promotor achter het Open Leiderdorp, Open Sassenheim, Open Ter Aar en Open Hillegom.

Door onze krachten te bundelen met meerdere locaties proberen we stap voor stap een mooi en gevarieerd aanbod te verzorgen.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: