Lars Plaisier wint de eerste Partycentrum de Zijl Toptraining

De talentvolle darter Lars Plaisier uit Noorden heeft gisteravond de eerste Partycentrum de Zijl TopTraining op zij naam geschreven. 26 darters wisten de weg te vinden naar Partycentrum de Zijl en rond de klok van 22:45 was de winnaar bekend.

Lars moest een knap rijtje met mensen verslaan alvorens hij de medaille om zijn nek mocht hangen, op weg naar de finale won hij van Johan Witte, Michel Schuller, Sabrina Heemskerk, Charles Lammers, Tim v/d Blom, Brent Plaisier en in de finale was hij uiteindelijk met 5-1 te sterk voor een verrassend nieuwe naam Pocket Wade, die versloeg op weg naar de finale o.a. Alex Mos, Bryan Star en Leon Jense.

De verliezersronde werd gewonnen door Laurens van Putten, hij versloeg in de finale Stephan van Duijvenbode.

De Partycentrum de Zijl TopTraining is geschikt voor darters van elk niveau, juist door het spelen in toernooivorm tegen elke niveau leer je omgaan met de diverse vormen van druk. De Partycentrum de Zijl TopTraining bestaat uit een cyclus van 10 weken. Aanmelden kan op de dinsdagavond tot 19:15 uur en we starten om 19:30. De finale is rond de klok van 22:30 uur.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: