Check onze facebook pagina voor meer actuele nieuwsberichten.

Landskampioen Feyenoord opent seizoen bij FC Lisse

Op zaterdag 8 juli zal FC Lisse om 16:00 uur de kampioen van Nederland, Feyenoord, ontvangen voor hun eerste officiële oefenwedstrijd voor het seizoen 2017/2018. Feyenoord zal eerst in de Kuip trainen en vervolgens afreizen naar Ter Specke. FC Lisse spelers Hanne Hagary, Rowdy van der Putten en Martin van Eeuwijk kwamen in hun jeugdjaren voor de Rotterdammers uit. FC Lisse is maatschappelijk partner van Support Casper. Casper van Eijk is de clubarts van Feyenoord. Het belooft een prachtig feest te worden op Ter Specke. Na afloop is het handtekeningen scoren van de idolen uit Rotterdam.

Entree
De beschikbare kaarten worden zoveel mogelijk in de voorverkoop verkocht. De 4.000 beschikbare staanplaatsen zijn bijna uitverkocht. Het is dus zaak om snel uw kaarten te bestellen. De link naar de digitale voorverkoop is te vinden via de website van FC Lisse. De laatste voorverkoop in de kantine zal plaatsvinden op donderdag 6-7 tussen half 8 en 9 uur. Het is dan tevens mogelijk om de unieke wedstrijdsjaal te kopen. Aan de poort kosten (indien nog beschikbaar) de zitplaatsen €20,- en staanplaatsen €15,-. Kinderen t/m 12 jaar betalen €12,50. Van de vastgestelde prijzen gaat in de voorverkoop €2,50 korting af! Mensen met een scootmobiel of een benodigde invalidenplaats kunnen zich melden via info@fclisse.nl.

Drukte
Gezien de massale belangstelling worden alle Lissenaren opgeroepen om zoveel mogelijk lopend of eventueel per fiets naar Ter Specke te komen. Er is beperkt parkeerplek. Het is daarbij belangrijk om de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. De toegangshekken gaan om 14.00 uur open.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: