Kristiaan de Boer en Rilana Erades winnen Gesloten Bollenstreek 2017

Kristiaan de Boer en Rilana Erades hebben gisteravond in de Leidse Dartvereniging de Gesloten Bollenstreek 2017 op hun naam geschreven. De Boer die gisteravond na één wedstrijd al zeker was van de DBBR ranking titel 2016/2017 bekroonde dit dus ook met de eindzege in de Gesloten Bollenstreek. Bij de dames is Sabrina Mulder de winnares geworden van de DBBR ranking seizoen 2016/2017.

Dan terug naar het Gesloten Bollenstreek Kristiaan de Boer won op weg naar de finale van o.a. Charles Lammers, Timo van Zundert, Arie v/d Eijkel en Ronald Boot, in de finale was hij uiteindelijk toch ook een maatje te groot voor Ferry van Veen (5-0). Zowel Ferry als Kristiaan plaatsen zich voor de Champions League of Darts 2017.

Bij de dames versloeg Rilana Erades op weg naar de finale Ellis Burink, Cindy Blanken, Sabrina Mulder en in de finale was ze met 4-0 te sterk voor Marlous Focke. Bij de dames gaan Sabrina Mulder en Rilana Erades namens DBBR naar de Champions League of Darts.

Wij spraken met beide winnaars na de winst.

Kristiaan was erg blij met zijn eindzege.

Het gaat de laatste tijd toch net even wat minder, niet precies zoals ik zou willen, maar ja als je dan vanavond weer ziet, ik verlies uiteindelijk maar 1 leg over het hele toernooi en dat voelt toch lekker. Ik ben erg blij dat ik de Champions League of Darts mag gaan spelen en zal er alles aan doen om daar zo goed mogelijk te presteren.

Rilana Erades liet ons het volgende weten 

Ik had het idee dat het van ver zou moeten komen, mensen zeggen natuurlijk altijd makkelijk, ooh die win je wel even, nou dat is helaas niet meer zo vanzelfsprekend, maar goed met hard werken, kan je ver komen. Het was heerlijk om goede speelsters als o.a. Ellis Burink en Sabrina Mulder met duidelijke cijfers te verslaan. Vooral die dubbels werkte lekker mee. In de finale kreeg in te maken met een sterk spelende Marlous Focke, gelukkig had ik mijn antwoorden klaar. Ik kijk uit naar de Champions League of darts en om volgend jaar weer met de diverse DBBR dames LaCo te gaan spelen. Op naar mooie prestaties.

Updated: 7 mei 2017 — 15:40
Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: